Belépés

felhasználónév (azonosító)

jelszó

Belépés regisztráció jelszó és azonositó emlékeztető

Megnevezés:Mitől Royal Canin a Royal Canin
         Mitől Royal Canin a Royal Canin


Mi az állatokra helyezzük a hangsúlyt

A kutyák és macskák táplálásának területén néhány gyártó a tulajdonosokat teszi az első helyre, és ők azok, akiknek fejlesztéseik szólnak. A Royal Canin-nál a kutyák és a macskák állnak a kutatások középpontjában: ez egy gyökeresen eltérő szemléletmód.

Az állatok tisztelete: Mi az állatokra helyezzük a hangsúlyt

1 Nem fogyasztói felméréseket, hanem állatokkal kapcsolatos tanulmányokat készítünk.
2 Folyamatosan bővítjük ismereteinket.
3 Termékeink olyan táplálási megoldásokat kínálnak, amelyek tudományosan bizonyítottak.
4 Elutasítjuk az antropomorfizmust (tápanyagok szemben az összetevőkkel).
5 Kizárólag szakemberek, illetve szaküzletek tudnak a fogyasztók kérdéseire hiteles válaszokat adni.

Egészséges Táplálás

A 21. század: az egészséges táplálás évszázada

Manapság az etetés nem csak a kutyák és macskák igényeihez feltétlenül szükséges tápanyagok biztosítását jelenti. A táplálásnak hozzá kell járulnia hosszú és egészséges életük, illetve jólétük megőrzéséhez
 

Három nagy változás az elmúlt harminc évben

1980-ig egyszerű etetés

1980-tól megjelenik a táplálás
• A szervezet felépítése és fenntartása
• Energia biztosítása két tényező figyelembe vételével: az állatok kora és aktivitása alapján

1997-2000 az egészséges táplálás kifejlesztése
• Táplálás a megelőzés érdekében
• Táplálással a gyógyításért
• Négy tényező figyelembe vétele:
    - Kor
    - Aktivitás
    - Fajta
    - Méret és kondíció

A kulturális és társadalmi fejlődés nyomán a mai kor embere nem akarhatja semmi mással táplálni kedvencét, mint olyan táppal, amely megőrzi egészségét és hosszú életét.
Az egészséges táplálás fejlődése, mely a Royal Canin stratégiai területe 3 pontban foglalható össze:

• A fejlesztések ütemének felgyorsulása
• Célzott és hatékony termékek kifejlesztése
• Szakemberek által nyújtott, kiegészítő szolgáltatások

Az elnevezések és összetevők kelepcéje

Az állatok megfelelő táplálásához:

• A tápanyagokra kell helyezni a hangsúlyt, a fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, zsírok és szénhidrátok megfelelő arányára, valamint azok származási helyére.
• El kell felejteni az olyan elnevezéseket és összetevőket, mint pl.: csirkés, cikóriás, bárányhúsos, lazacos, és így tovább.

A kiegyensúlyozott tápok minősége a bennük lévő, kifejezetten a kutyák és macskák szükségleteihez kifejlesztett tápanyagok arányától, mennyiségétől, minőségétől és származásától függ. Például egy “átlagos” táp 15 tápanyagból áll, míg egy “prémium” tápot 50 különböző tápanyag hozzáadásával készítenek el.

Hogy lehet, hogy egy táp, amelyik „25% nyers húst” tartalmaz fehérjéből csak 5%-ot tud biztosítani?

Törvény értelmében a gyártók kötelesek az összetevőket feltüntetni súlyuk szerint csökkenő sorrendben. Így elképzelhető, hogy a nyershús, vagy más vízben gazdag tápanyag a lista élére kerül, ami azt a tévhitet eredményezi, hogy ezek a fő tápanyagok. Valójában egy tápban, amelyik 25% bárányhúst tartalmaz (melynek 75%-a víz), legyártása után nem marad több, mint 4, vagy 5% bárány fehérje. Ugyanez a táp lehet, hogy tartalmaz még 20% kukoricát, 20% rizst, 15% szárított halat, 10% szárnyas zsírt és 10% növényi olajt. A gyártó ennek ellenére nagy betűkkel ráírhatja a tápzacskóra, hogy BÁRÁNY, mint a legfőbb tápanyagot, holott a táp csak 4-5% bárány fehérjét tartalmaz és a gabona lesz a legmagasabb arányban megtalálható tápanyag.

Hogyan lehet ugyanannak a tápnak három különböző elnevezése

Törvénynek köszönhetően egy tápot, melynek előállításához 4% csirkét, 4% bárányt és 4% marhát használtak fel több más tápanyaggal együtt, 3 különböző zacskóba és eltérő elnevezésekkel lehet becsomagolni (“marhahússal”, “bárányhússal”, “csirkehússal”). És mindig fogunk olyanokat találni, akik megesküdnek arra, hogy az állatuk a bárányosat szereti, pedig a táp pontosan ugyanaz, mint a csirkés.

A szakemberek is minket választanak

A Royal Canin három stratégiai pillére


Szerintünk kizárólag a szakemberek (állatorvosok, tenyésztők), illetve a szaküzletek (kisállat-kereskedések, mezőgazdasági és kertészeti áruházak) tudják az egészséges táplálás üzenetét hitelesen közvetíteni, egyszersmind megfelelő tanácsadással és szolgáltatásokkal a vásárlók rendelkezésére állni.

Választék-Ár-Szolgáltatás: a modern fogyasztó által elvárt három legfontosabb dolog

A szaküzletek valójában képesek teljes választékkal, speciális árakkal és szolgáltatásokkal a vásárlók rendelkezésére állni, mert ötvözik a tanácsadás, a szolgáltatás, specializáció és a könnyű elérhetőség követelményeit. A szaküzletek és szakáruházak nyújtják azt a szolgáltatást a vásárlóknak, amire igazán szükségük van.

Tenyésztőkkel való együttműködés

Minden termék fejlesztése során a Royal Canin tenyésztők bevonásával vizsgálja a kutyák és macskák emésztési folyamatait. A szoros együttműködés azonban nem ér véget a termék bevezetésével, mert a tenyésztők mindig jó tanácsokkal szolgálhatnak. A legutolsó dolog, amit egy tenyésztő akarhat, az hogy egy eladott kölyökkutyát, vagy kölyökmacskát betegen vigyenek vissza hozzá. Ezért általában azt tanácsolják az új tulajdonosnak, hogy azzal a táppal folytassa az etetést, amellyel ő kezdte el a kölykök nevelését.

Az állatorvosok a stratégiánk meghatározó szereplői

A Royal Canin mindig is törekedett az állatorvosok elvárásainak és igényeinek megismerésére. Az állatorvosi tápszériáink a fiziológiai, vagy táplálási problémákra adott válaszokon túl segítséget nyújtanak az állatorvosok mindennapi munkájához.

Átlátható folyamatok és teljes minőségellenőrzés

Az elmúlt években tapasztalható fejlődés eléréséhez és az Egészséges Táplálás által megkövetelt kihívások teljesítéséhez a Royal Canin-nak a minőségen alapuló stratégiai, kereskedelmi és technológiai változtatások meghozatalára volt szüksége. Az elmúlt években eszközölt beruházások nyomán meglévő gyárainkat tovább fejlesztettük, hogy mindenben megfeleljenek a termékekkel szemben támasztott minőségi követelményeknek, valamint új gyárakat létesítettünk, melyek modernek, innovatívak és versenyképesek.

Érthető filozófia

Az átlátható folyamatok egyszerű filozófiára épülnek: minden felesleges és hozzáadott értékkel nem rendelkező tevékenységet meg kell szüntetni, illetve a működési problémákat csökkenteni kell.

Ez az elv három fő tevékenységet jelent: meg kell könnyíteni, hogy a közös tudás mindenkihez eljusson, folyamatosan kérdéseket kell feltenni és sohasem szabad megelégedni a fennálló helyzettel.

Reagálóképesség és alkalmazkodás

A folyamatok egyszerűsítése és a fejlesztési tervek folyamatos tökéletesítése teszi lehetővé, hogy új gyáraink sokkal rugalmasabbak és könnyebben irányíthatóak legyenek és ezáltal gyors reakcióidővel is rendelkezzenek.

Minden gyárunk piacának központi helyén helyezkedik el és így határozott előnyökkel rendelkezik a reagáló- és alkalmazkodóképesség, valamint a szállítási költségek tekintetében.

Munkatársaink szerepvállalása

A Royal Canin munkatársai fontos szerepet töltenek be a termelési folyamatban. A stratégia egyik fontos eleme munkatársaink véleményének és a folyamatos fejlődés irányában való elkötelezettségének figyelembe vétele, mind saját munkaterületük, mind a gyár egészét tekintve. Ez a Royal Canin .


   
Súly: 0.00 kg
Cikkszám: 242


Vélemények a termékről:


Szállítási kedvezmény? · Szilikonos macskaalom · Izület védelem · Advantage · Amora · Aptusz · ARION CAT · ARION DOG · Arthrocol · AZP · Beaphar · Belamy · Bento · Béres Mineral · Bio-lio · BiogenicPet · Biokat's · Biosand · Biospotix · Bob Martin · Bolfo · Boney · Brit · C-11 · CAL-D-PHOS · Calo-pet · CarniLove · Cat Chow · CatVital · Chicopee · Cibau · Clorexyderm · Cystophan · Dermafit · Dog Rocks · DogVital · Ecopet · Eminent · Endia · Epato · Eukanuba · Evoque · Exspot · Farmina · Feliway · Felix · Fipromax · Flexivet Go · Florentero · Foresto · Frontline · Fypryst · Gastroferm · Gimpent · Gourmet gold · Gourmet perle · Happy Cat · Happy Dog · HappyFit · Hello Dog · Hepa-Pet · Héry · Immunovet · Insecticide · Kennels' Favourite · Kiltix · Lavet · Leniderm · Mark&Chappel · MATISSE · MOLY · Nature's Protection · Noroflex · Nutradyl · Nutrilove · NutriLove cat · Otodine · Paragon · Pestigon · Pet-Champion · Pet-Product · Pet-time Riga · Piretrin · PlaqueOff · Plerasan · Prac-tic · PRO-VET · Profine · Protexin · Purina One · RoDex Bobi · Royal Canin cat · Royal Canin dog · SafePet · Scalibor · Schesir · Selenpet · Stomodine · SushiCat · Synoflex · Synoquin · Trainer · Versele-Laga · VET-P-IM · Vetri-care · Visán · Vitasnack · VMPlus · WELLCAN GOLD · Willowy

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!


 
Forgalmazott márkák
Bedő Manufaktura Kft.
Székhely:2330 Dunaharaszti,
Zöldfa u. 7.
A székhelyen személyes kiszolgálás nincs.
Tel:06-70-362-3163
Adószám:13666909-2-13
Cgj:13-09-106835
Üzlethelység:
Budapest IX. ker.
Viola u. 34-36
(Belső udvar , Vendel sétány)
A Viola u. az Üllői felől egy irányú.
Tárhelyszolgáltató:
Enigma Webstudio Bt. H-2360 Gyál, Károlyi Mihály u. 101.
info@ews.hu

Nagyobb térképre váltás

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek:11:00-19:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
E-mail:info@allati.com
Ön a(z) 97846. látogatónk
Honlapkészítés
EWS
Főoldal Hírek Szállítás Akciók Kedvezmény Vevőszolgálat Üzleteink Újdonságok