Belépés

felhasználónév (azonosító)

jelszó

Belépés regisztráció jelszó és azonositó emlékeztető

Megnevezés:BAYER Kiltix - bolha és kullancs nyakörv L (70cm) Szavatossági idő : 2020
BAYER Kiltix - bolha és kullancs nyakörv L (70cm) Szavatossági idő : 2020


Kiltix® kullancs- és bolhairtó nyakörv kutyák részére A.U.V.
Összetétel (hatóanyag) A nyakörv a különbözõ testméretû kutyák részére három méretben készül propoxurt és flumetrint tartalmaz
Javallat: A készítmény kutyák kullancs-, valamint bolhafertõzésének megelõzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A kullancsok és bolhák ellen folyamatos viselés során, 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és idõtartamát befolyásolja a kutya szõrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása, a fertõzöttség mértéke.
Adagolás: A Kiltix nyakörvet folyamatosan kell hordani. Hatékony a pihenés idõszakában és futás alatt is . Egyedi esetekben elõfordulhat, hogy a nyakörv viselése alatt kullancs telepszik meg az állaton, mely azonban 3 napon belül lehullik anélkül, hogy vért szívott volna.
Alkalmazási útmutató:  A nyakörvet a felbontást követõen azonnal tegyük fel a kutyára. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bõre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad.Ellenjavallat: Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk. Nagyfelületû bõrsérülés esetén ne alkalmazzuk.
Figyelmeztetés: A Kiltix nyakörv a halakra és a méhekre toxikus! Gyermekeket ne engedjünk játszani a nyakörvvel! A nyakörv viselése alatt más rövarölõ szerrel ne kezeljük a kutyát. A propoxur ellenszere az atropin-szulfát, a flumetrinnek nincs ellenszere.
Törzskönyvi szám: 250/1999

Kiltix® kullancs- és bolhairtó nyakörv nagyméretű kutyák részére

Összetétel:
Propoxur 4,500 g
Flumetrin 1,013 g
Gyógyszerforma: Gyógyszeres nyakörv
Gyártó: KVP, Pharma- und Veterinär-Produkte GmbH. Kiel, (Németország).
Törzskönyvi engedélyes: Bayer Hungária Kft. (Budapest)
Célállat: Kutya
Javallat: A készítmény kutyák kullancs, valamint bolhafertőzésének megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A kullancsok és bolhák ellen folyamatos viselés során, 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja a kutya szőrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása, a fertőzöttség mértéke.
Alkalmazás módja: Kizárólag külsőleg használható!
Adagolás: A Kiltix nyakörvet folyamatosan kell hordani. Hatékony a pihenés időszakában és futás alatt is. Egyedi esetekben előfordulhat, hogy a nyakörv viselése alatt kullancsfertőződést tapasztalunk. A kullancs megtelepszik a kutyán, de legkésőbb 3 nap alatt elpusztul, általában anélkül, hogy vért szívott volna.
Alkalmazási útmutató: Válasszuk ki a kutya testméretének megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagolásból. A nyakörvet a felbontást követően azonnal tegyük fel a kutyára. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad.
Ellenjavallat: Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk.
Nagyfelületű bőrsérülés esetén ne alkalmazzuk.
Nemkívánatos hatások: A nyakörv felhelyezését követő első napokban enyhe viszketés léphet fel. Túlérzékenység esetén a nyakörvet azonnal le kell venni.
Tárolás: Az eredeti, felbontatlan csomagolásban, max 30 °C-on. Lejárati időn túl a készítmény nem használható fel. Gyermekek elől elzárva kell tartani. Élelmiszerektől, italoktól valamint takarmányoktól elkülönítve tárolandó.
Munkavédelmi óvórendszabályok: A felhelyezés alatt igyekezzünk a nyakörvet minél rövidebb ideig érinteni. A nyakörv felhelyezését követően bő vízzel alaposan mossunk kezet. A nyakörv összetevői iránt érzékenyek ne érintsék a nyakörvet.
Eltarthatóság: A gyártástól számított 5 évig, a csomagoláson feltüntetetett időpontig.
Rendelhetőség: Állatorvosi vény nélkül. Állatgyógyászati felhasználásra!
Forgalmazhatóság: Szabadon forgalmazható.
Kiszerelés: 1 nyakörv többrétegű fóliában és papírdobozban.
Törzskönyvi szám: 250/1999
Környezetvédelmi előírások: A készítmény fel nem használt maradékát és csomagolóanyagát a veszélyes hulladékokra vonatkozó előírások szerint kell kezelni.Ár: 4.599Ft/db
Súly: 0.00 kg
Cikkszám: 3286


db


Vélemények a termékről:

Bimari Kft
2011. 06. 28. 11:40:27
Fajta: Afgán agár
Kor: Kölyök
Minden nap hordom a kutyákat sétálni és idáig más nyakörvekkel (már a frotline sem az igazi) szemben a kutyán nem találtam egyetlen kullancsot sem. Szerintem nagyon jó!
Bálint Zsuzsanna
2012. 03. 20. 15:04:56
Fajta: Egyéb
Kor: Senior
Már évek óta használunk Kiltixet. Az eredmény: Eddig minden évben 1-2 kullancsot így is összeszedett a kutya. Nem hosszú a szőre, de bundás, így leginkább a hasában találtuk meg simogatás közben, de akadt olyan is, hogy a nyaka tájékán volt. Szépen megszívta magát a dög, de ki tudtuk szedni belőle. Arra nincs mérésünk, hogy mi lett volna Kiltix használat nélkül.
Fortuna Anett
2011. 04. 11. 10:57:02
Fajta: Boxer
Kor: Felnőtt
Nagyon jó minőségű nyakörv, eddig Scalibort használtunk, de a Kiltix már a csomagolásból kiszedve jobbnak tűnt. Stabilabb a kutyus nyakában. Emellett Frontline-t is használunk tavasztól-őszig. Ajánlom!
Bogdán Natália
2012. 01. 09. 22:01:43
Fajta: Labrador
Kor: Kölyök
Több éve használjuk ezt a terméket a kutyáinkon mert rendszeresen kirándulunk velük és idáig mindig bevált nekünk. Ha találtunk is a kutyában kullancsot az döglött volt már.
Hencz Gábor
2011. 06. 15. 10:57:05
Fajta: Bernáthegyi
Kor: Felnőtt
1 hónapja van a kutyán, és mégis kullancsokat szedünk ki belőle! Ráadásul a kutya fejéből 10cm-re a nyakörvtől!
Kőrösi Krisztina
2011. 05. 03. 11:10:01
Fajta: Egyéb
Kor: Felnőtt
Mivel kutyánk szőre hatalmas, ezért eddig nem találtunk számára jobb védelmet az élősködők ellen, télen-nyáron használjuk.
Kosztolányi Rozália
2011. 06. 20. 15:14:06
Fajta: Labrador
Kor: Felnőtt
A kutyusra könnyen felhelyezhető, tavalyi tapasztalatok alapján megfelelő védelmet is biztosít, mert a nagy séták alatt is megúsztuk a kullancsokat.
Szabó Csilla
2012. 03. 26. 17:52:23
Fajta: Leonbergi
Kor: Kölyök
Kutyusunk már hónapok óta viseli. Szerintem nagyon hatékony, jó választás volt ár-érték arányban. :)
Zsarnóczki László
2013. 02. 09. 15:43:30
Fajta: Argentin Dog
Kor: Felnőtt
Régóta használjuk ezt a fajta nyakörvet! Nekünk nagyon bevált, de a biztonság kedvéért nem 7 havonta hanem 6 havonta cseréljük!


Szilikonos macskaalom · Izület védelem · Advantage · Aptus · ARION CAT · ARION DOG · Béres Mineral · Bio-lio · Biokat's · Biosand · Biospotix · Bob Martin · Bolfo · Brit · C-11 · CarniLove · Chicopee · Cibau · Clorexyderm · Cystophan · DMGuard · Dog Rocks · DogVital · Ecopet · Eminent · Endia · Epato · Eukanuba · Exspot · Farmina · Feliway · Felix · Fipromax · Flexivet Go · Florentero · Foresto · Friskies · Frontline · Fypryst · Gastroferm · Gourmet · Happy Cat · Happy Dog · Happy&Fit · Hepa-Pet · Immunovet · Insecticide · Kennels' Favourite · Kiltix · Lavet · Leniderm · MATISSE · MOLY · Nutradyl · Otodine · Pestigon combo · PlaqueOff · PRO-VET · Profine · Protexin · SafePet · Sam'Field · Scalibor · Schesir · Stomodine · Synoflex · Synoquin · Trainer · Versele-Laga · Vetri-care · Visán · Willowy

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!


 
Forgalmazott márkák
Bedő Manufaktura Kft.
Székhely:2330 Dunaharaszti,
Zöldfa u. 7.
A székhelyen személyes kiszolgálás nincs.
Tel:06-70-362-3163
Adószám:13666909-2-13
Cgj:13-09-106835
Üzlethelység:
Budapest IX. ker.
Viola u. 34-36
(Belső udvar , Vendel sétány)
A Viola u. az Üllői felől egy irányú.
Tárhelyszolgáltató:
Enigma Webstudio Bt. H-2360 Gyál, Károlyi Mihály u. 101.
info@ews.hu

Nagyobb térképre váltás

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek:11:00-19:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
E-mail:info@allati.com
Ön a(z) 106701. látogatónk
Honlapkészítés
EWS
Főoldal Hírek Szállítás Akciók Kedvezmény Vevőszolgálat Üzleteink Újdonságok