Belépés

felhasználónév (azonosító)

jelszó

Belépés regisztráció jelszó és azonositó emlékeztető

Megnevezés:Exspot 3*6=18db ampulla Termék lejárat : 2020.04 A fotó illusztráció
 Exspot 3*6=18db ampulla Termék lejárat : 2020.04 A fotó illusztráció


Összetétel:
Permethrin (cisz:transz 40:60)  65%
Metilkarbitol (vivőanyag)   ad 100 %
Célállat: Kutya, macskáknak tilos alkalmazni! Javallat:

Összetétel:
Permethrin (cisz:transz 40:60)  65%
Metilkarbitol (vivőanyag)   ad 100 %

Célállat: Kutya, macskáknak tilos alkalmazni! Javallat:
Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének megelőzésére és kezelésére. A felsorolt külső élősködőket elpusztítja, az újrafertőződéssel szemben 28 napos védettséget biztosít. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.
Használati mód:
Külsőlegesen!
A 15 kg-nál kisebb testtömegű kutyák esetében hajtsuk szét a szőrt a lapockák között úgy, hogy a bőr láthatóvá váljon, majd cseppentsünk 1 ml Exspot-ot, azaz egy tubus teljes tartalmát közvetlenül a bőrre. A 15 kg-nál nagyobb tömegű kutyák esetében két tubus Exspot szükséges. Az első tubust az előzőhöz hasonlóan, a második tubus teljes tartalmát pedig a faroktő tájékán, a gerincvonalon ugyancsak a szőr széthajtogatása után cseppentjük az állat bőrére. Egyetlen kezelés 28 napos védettséget nyújt. Ha eközben a a kutyát megfürdetik, vagy alaposan megázik, a védettség megrövidülhet, ezért a kezelés 7 nap elteltével megismételhető. Törekedni kell arra, hogy az oldat minél inkább a bőrfelületre és ne a szőrre jusson. Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk! A tubus tartalmát nem kell a bőrbe bedörzsölni. Alkalmazás után a kezelés helyét 3-6 órán át ne érintsük. Csak külsőleg alkalmazzuk. A kezeésre legalkalmasabbak az esti órák. Ne engedjük, hogy a kezelt állatról az emberek, különösen a gyerekek a készítménnyel szennyeződjenek.
Ne feledkezzünk meg a kutya tartózkodási- és fekvőhelyénekrendszeres takarításáról és valamilyen insekticid szerrel történő kezeléséről sem.
A készítmény macskákon és két hetesnél fiatalabb kölykökön nem alkalmazható! Mellékhatások:
Ritkán előfordulhat, hogy a kezelés helyén átmeneti, enyhe irritáció alakul ki, ilyen esetekben fürdessük meg a kutyát megfelelő samponban, majd forduljunk állatorvoshoz. Ha a kezelt állatot macskával tartjuk együtt, a biztonság kedvéért külöítsük el az állatokat, nehogy a kutyára juttatott szert a macska lenyalogassa.
Tárolás: Fénytől védve, 25 C alatt tárolandó. Használat közben gumikezstyű viselése ajánlott. Lehetőleg bőrre és szembe ne kerüljön. A felsorolt külső élősködőket elpusztítja, az újrafertőződéssel szemben 28 napos védettséget biztosít. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható. Használati mód:
Külsőlegesen!
A 15 kg-nál kisebb testtömegű kutyák esetében hajtsuk szét a szőrt a lapockák között úgy, hogy a bőr láthatóvá váljon, majd cseppentsünk 1 ml Exspot-ot, azaz egy tubus teljes tartalmát közvetlenül a bőrre. A 15 kg-nál nagyobb tömegű kutyák esetében két tubus ExspotÁr: 17.997Ft/db
Súly: 0.00 kg
Cikkszám: 2131


db


Vélemények a termékről:


Szilikonos macskaalom · Izület védelem · Advantage · Amora · Aptusz · ARION CAT · ARION DOG · Arthrocol · AZP · Beaphar · Belamy · Bento · Béres Mineral · Bio-lio · BiogenicPet · Biokat's · Biosand · Biospotix · Bob Martin · Bolfo · Boney · Brit · C-11 · CAL-D-PHOS · Calo-pet · CarniLove · Cat Chow · CatVital · Chicopee · Cibau · Clorexyderm · Cystophan · Dermafit · DMGuard · Dog Chow · Dog Rocks · DogVital · Ecopet · Eminent · Endia · Epato · Evoque · Exspot · Farmina · Feliway · Felix · Fipromax · Flexivet Go · Florentero · Foresto · Friskies · Frontline · Fypryst · Gastroferm · Gimpent · Gourmet · Happy Cat · Happy Dog · Happy&Fit · Hello Dog · Hepa-Pet · Héry · Immunovet · Insecticide · Kennels' Favourite · Kiltix · Lavet · Leniderm · Mark&Chappel · MATISSE · MOLY · Nature's Protection · Noroflex · Nutradyl · Nutrilove · NutriLove cat · Otodine · Paragon · Pestigon combo · Pet-time Riga · Piretrin · PlaqueOff · Plerasan · Prac-tic · PRO-VET · Profine · Protexin · Purina One · RoDex Bobi · Royal Canin cat · Royal Canin dog · SafePet · Scalibor · Schesir · Selenpet · Stomodine · SushiCat · Synoflex · Synoquin · Trainer · Versele-Laga · VET-P-IM · Vetri-care · Visán · Vitasnack · VMPlus · WELLCAN GOLD · Willowy

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!


 
Forgalmazott márkák
Bedő Manufaktura Kft.
Székhely:2330 Dunaharaszti,
Zöldfa u. 7.
A székhelyen személyes kiszolgálás nincs.
Tel:06-70-362-3163
Adószám:13666909-2-13
Cgj:13-09-106835
Üzlethelység:
Budapest IX. ker.
Viola u. 34-36
(Belső udvar , Vendel sétány)
A Viola u. az Üllői felől egy irányú.
Tárhelyszolgáltató:
Enigma Webstudio Bt. H-2360 Gyál, Károlyi Mihály u. 101.
info@ews.hu

Nagyobb térképre váltás

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek:11:00-19:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
E-mail:info@allati.com
Ön a(z) 102108. látogatónk
Honlapkészítés
EWS
Főoldal Hírek Szállítás Akciók Kedvezmény Vevőszolgálat Üzleteink Újdonságok