Belépés

felhasználónév (azonosító)

jelszó

Belépés regisztráció jelszó és azonositó emlékeztető

Megnevezés:

2007.11.10.

Amit a Bozitáról tudni lehet

Több nemzetközileg elismert gazdasági magazin is többször foglalkozott a közelmúltban azzal, hogy mekkora óriási üzlet a kutyatáp gyártás.Olcsó alapanyagokból, (szója, gabona, vágóhídi melléktermékek, stb.) nagyon mutatós csomagolásban, óriási marketing háttérrel megteremtett image el viszonylag drágán ontják a gyárak a hobbyállatok számára az eledeleket. Az igazán jó minőségű természetes alapú összetevőket tartalmazó tápokból viszont inkább híány van a piacon.  Állatorvosok véleménye szerint évről évre több és több a daganatos megbetegedésekkel, étkezésérzékenységi reakciókkal, allergikus tünetekkel küszködő kutya és macska melyek a rendelőkbe kerülnek. Ezek visszavezethetők egyenes ágú okozójukra a ragadozó állatok étrendjébe nem tartozó, olcsó, gyenge minőségű főleg növényi, és mesterséges eredetű étrendjük összetevőire. Svédország a természetesség elkötelezettje. Misem bizonyítja jobban, mint hogy ebben az országban a legszigorúbbak a környezetvédelmi szabályozások a világon.1986 óta ebben az országban be van tiltva a preventativ antibiotikumok használata a vágóállatok felnevelése során.A BOZITA termékek kivétel nélkül Svéd szín tiszta friss húsból készülnek. Olyan állatorvosilag ellenőrzött, a gyár környezetében lévő farmokról, ahol a világon a legkevesebb kémiai anyagot használják fel. Az alapanyagok teljes mértékben mentesek a világszerte oly elterjedt és gyakran alkalmazott hormonkezeléstől, és a Genetikailag Módosított összetevőktől.A teljesen natur termékek mentesek a tartósítószerektől, szójától, mesterséges színezőanyagoktól, és mindenféle mesterséges adalékanyagtól.  

A Svédek büszkék a környezetükre. Minden Svéd BOZITA csúcstermék ezen szempontok szem előtt tartásával készül.

Tudjuk hogy a kutyák szeretik a Bozitát, mert nálunk minden fajta tápot 4 lábu "ízszakértőkkel " tesztelnek, mielőtt a piacra kerülnek.

Mivel minden tápunk szín tiszta friss húsból készül, és a technológiai eljárás során is csak a legmodernebb csúcstechnológiát alkalmazzuk, a kutyák részéről 98%-os a preferációja a termékeknek.

Mivel elsőosztályu külön vizsgált összetevőkkel, antibiotikum, hormon, és egyéb vegyianyag mentes vágóállatokból származó nyersanyagokat dolgozunk fel, érzékenységi, allergikus tünetekkel nem kell számolnunk.

Svédország jólismert az érintetlen vidékéről, és a lenyűgöző természeti környezetéről. S hogy ezt a nemzeti kincsét megvédje, Svédországban müködnek a világon a legszigorúbb természetvédelmi szabályozások. Egy séta a Svéd erdőben, például gombaszedés közben, nemzeti sport. Az EU csatlakozás jogán, mindannyiunk számára lehetőség nyílt egy szabad barangolásra a Svéd környezetben,mégha privát kézben lévő erdőröl is van szó. Megtapasztalni a nyugalmat és a kiegyensulyozottságot a Svéd természetben,egyedi érzés. A Svédek büszkék a Svéd örökségre, ami látszik a termékeiken is. Minden nyersanyag amit felhasználnak Svéd forrásból származik, a gyár szomszédságában lévő helyi farmokról. A gyár Várgárdában, nyugat Svédországban gyönyörű helyen működik. Itt a Svéd vidéken, ahol a farmerek kevesebb kémiai anyagot használnak mint bárhol a világon, és a hormonok és antibiotikumok használata pedig egyenesen be van tiltva, csak csúcsminőségü nyersanyagokat, és élelmezésügyi szempontból is szigorúan ellenőrzött első osztályú vágóállatokat dolgoznak fel a gyártóeljárás során.

A haszonállattartás sok területe szigorúbban szabályozott állatvédelmi szempontokból mint azt az EU törvényei előírják.A BOZITA minőségi tápok ezen törvények figyelembevételével lettek fejlesztve.

A gyár Svédország legnagyobb és egyben piacvezető kutya és macskaeledelgyártó vállalata, amely több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az állateledelgyártásban.

1992-ben ISO 9001, 2002-ben ISO 14001 minőségbiztosítási rendszerrel minősítették a gyárat, ami garantálja a külső folyamatos ellenőrzést, ill. a magas minőséget a nyersanyagtól a késztermékig, és a legmagasabb foku környezeti managelést.

Szilikonos macskaalom · Izület védelem · Advantage · Aptus · ARION CAT · ARION DOG · Arthrocol · Béres Mineral · Bio-lio · Biokat's · Biosand · Bob Martin · Bolfo · Brit · C-11 · CarniLove · CatVital · Chicopee · Cibau · Clorexyderm · Cystophan · DMGuard · Dog Chow · Dog Rocks · DogVital · Ecopet · Eminent · Endia · Epato · Eukanuba · Evoque · Exspot · Farmina · Feliway · Felix · Fipromax · Flexivet Go · Florentero · Foresto · Friskies · Frontline · Fypryst · Gastroferm · Gourmet · Happy Cat · Happy Dog · Happy&Fit · Hepa-Pet · Iams · Immunovet · Insecticide · Josera · JOY2RUN · Kennels' Favourite · Kiltix · Lavet · Leniderm · MATISSE · MOLY · Nutradyl · Otodine · Pestigon combo · PlaqueOff · Primordial · PRO-VET · Profine · Protexin · Royal Canin cat · Royal Canin dog · Sam'Field · Scalibor · Schesir · Stomodine · Synoflex · Synoquin · Táptartó · Trainer · Versele-Laga · Vetri-care · Visán · Willowy

Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres!


 
Forgalmazott márkák
Bedő Manufaktura Kft.
Székhely:2330 Dunaharaszti,
Zöldfa u. 7.
A székhelyen személyes kiszolgálás nincs.
Tel:06-70-362-3163
Adószám:13666909-2-13
Cgj:13-09-106835
Üzlethelység:
Budapest IX. ker.
Viola u. 34-36
(Belső udvar , Vendel sétány)
A Viola u. az Üllői felől egy irányú.
Tárhelyszolgáltató:
Enigma Webstudio Bt. H-2360 Gyál, Károlyi Mihály u. 101.
info@ews.hu

Nagyobb térképre váltás

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek:11:00-16:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
E-mail:info@allati.com
Ön a(z) 116763. látogatónk
Honlapkészítés
EWS
Főoldal Hírek Szállítás Akciók Kedvezmény Vevőszolgálat Üzleteink Újdonságok